Niet tevreden met de omvang van de boezem

vrouwen BHWanneer een vrouw niet tevreden is met haar borsten, dan zijn er een aantal mogelijkheden. Ten eerste is er de optie om er mee te leren leven. Voor sommige vrouwen is dit namelijk echt een groot probleem. Ze voelen zich minder zeker van zichzelf en hebben hier dagelijks last van. Een optie is om met een psycholoog te gaan praten. Mogelijk kan er tijdens een therapie iets duidelijk worden en aan jezelf gewerkt worden. Dit is een optie voor sommige vrouwen.

Een andere optie is om een push up BH te gaan dragen. Dit is waarschijnlijk iets dat veel vrouwen al doen. Met een push up BH kunnen de borsten zeker wat groter lijken. Het is echter natuurlijk maar schijn, want voor de vrouw zelf zijn de borsten dan vaak nog steeds te klein. Al deze genoemde opties zijn meestal de eerste zaken waar een vrouw mee bezig gaat zijn als ze zelf vindt dat de borsten te klein zijn. Veel mannen vinden de borsten van vrouwen overigens niet te klein, meestal zit het in de gedachten van de vrouw.

Een grotere cupmaat

Een volgende mogelijkheid is om een chirurgische borstvergroting te overwegen. Deze ingreep wordt door een chirurg uitgevoerd welke hier veel ervaring mee heeft. De borsten worden met bijvoorbeeld een silicone implantaat gevuld. Het is belangrijk om u goed te laten adviseren over deze ingreep. Alhoewel er jaarlijks vele borstvergrotingen worden uitgevoerd in Nederland & België, blijft het natuurlijk wel een operatie. Een chirurg kan u alles vertellen over de ingreep. Ook kan er een inschatting gemaakt worden van hoe uw borsten er ongeveer uit komen te zien nadat de borstvergroting is voltooid.

 

Een borstvergroting betaald u in de meeste gevallen zelf. In de afgelopen jaren is er steeds meer aandacht gekomen voor borstvergrotingen, hierdoor zijn ook de prijzen gedaald. Er zijn vele variabelen bij een borstvergroting, maar het is al mogelijk vanaf ongeveer €2500,-.