Meer controle in de slaapkamer krijgen

Soms zorgt masturbatie ervoor dat mannen juist te snel klaarkomen. Als zij namelijk daadwerkelijk seks hebben zijn ze er onbewust op gericht om zo snel mogelijk klaar te komen.

Dit is immers vaak de doelstelling als je jezelf aan het masturberen bent. Je kan echter ook op een andere manier masturberen waardoor je meer controle krijgt. Het doel tijdens de masturbatie is dan niet meer zo snel mogelijk een hoogtepunt bereiken maar dit moment zo lang mogelijk uit te stellen.

Technieken die je in bed kan toepassen

sexyDe twee eerdere tips zijn manieren van trainen om het later langer vol te houden in bed. Er zijn echter ook dingen die je kunt doen terwijl je al in bed ligt met een vrouw. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een dreigend vroeg orgasme te voorkomen door op een bepaald punt de penis af te knijpen.

Je kan met je vingers een ring maken en rond de penis knijpen net achter de eikel. Hiermee verstoor je de bloeddoorstroming en voorkom je vroegtijdig klaarkomen. Meer informatie over dit onderwerp kun je vinden op: http://www.ikkomtesnelklaar.com/

Je kunt zo in je ‘eigen tijd’ heel goed achterhalen wat je moet doen om het langer vol te kunnen houden als je het bed deelt met een partner. Natuurlijk is het niet exact hetzelfde, maar het komt wel dicht in de buurt. Probeer dit dus zeker. Meer controle zal je ook meer zelfvertrouwen geven, niet alleen in de slaapkamer maar ook in de rest van je leven.